Finn den perfekte pakken for ditt bryllup

For dere som ønsker å dekke deler av dagen er vi med dere halve dagen, for eksempel vielse, mottakelse og middag. Når, hvor og hva er helt opp til dere og vi er der og fanger øyeblikkene som betyr noe.

Halvdag 5-7timer

Heldag 12timer

Dette er pakken for dere som ønsker at vi er med fra morgen til kveld, når deres dag starter er vi der og filmer. Man får med unike øyeblikk hos frisøren og all spenningen før kirken. Vi er med dere resten av dagen, helt til festen er slutt. Ønsker du alle øyeblikk fra dagen er dette det rette for deg, vi planlegger det som skal filmes etter deres drømmer og ønsker - og litt til.

Reklamefilming og andre oppdrag

Vis frem et produkt eller tjeneste med en reklamefilm. Dette er filmer som planlegges godt i forkant, og som skal fange kundegruppens oppmerksomhet slik at de ønsker å kjøpe deres produkt eller tjeneste. Jeg kan tilby dronefilming som gir en unik og majestetisk følelse som kan løfte produksjonsverdien.

Har dere opptakene, men ikke utstyret eller kompetansen til å sette det sammen?
Da kan jeg hjelpe dere med dette! Om det er en kort reklame dere har filmet selv, noe til sosiale medier, eller bare noe som skal brukes internt så kan jeg sette det sammen for dere.
Dere sender materialet til meg med en forklaring på hva dere ønsker, og dere får en ferdig video tilbake.

Jeg gjør det meste innen videofilming og redigering. Her er det bare fantasien som setter grenser. Det kan være: Intervju, event, boligvideo, timelaps, og alt annet som innebærer et kamera.

Pris: etter avtale